Jurassic Park-filmene

Vi har alle fått med oss at det en gang for millioner av år siden stampet gigantiske skapninger på jordkloden vår – nemlig dinosaurene. Om vi ikke har vært helt våkne i timene på skolen, har vi i hvert fall fått med oss det igjennom andre kilder som filmer, bøker og så videre. En av de aller mest kjente filmene – eller retter sagt filmseriene – om dinosaurer, er Jurassic Park-serien.

Filmene er basert på boka Jurassic Park av forfatteren Michael Crichton. Boka og de første to filmene handler om en dinosaur-park med klonede dinosaurer som går fryktelig galt. Da den første filmen kom satte den nok et grøss i mange, og mange har kanskje til og med mareritt den dag i dag. Du kan lese og hente informasjon om alle filmene i serien på imdb.com.

Disse filmene har blitt kjente og kjære for mange. Mange har vokst opp midt i filmenes storhetstid, og husker med glede disse glade dagene med skumle filmkvelder sammen med vennegjengen i kjellerstua. Derfor er det nok ingen grunn til å ikke tro at dette er en lukrativ historie å bygge på – noe både film og spillbransjen har skjønt. Så sent som i 2015 kom det faktisk en ny film – Jurassic World – regissert av Colin Trevorrow. Ikke nok med det – spillbransjen har også kastet seg over trenden, og Norgekasino.com lanserte i april i år nyheten om en blodfersk spilleautomat med Jurassic Park som tema. Denne spilleautomaten kommer fra spillutvikleren Microgaming – og her får du altså et gjensyn med de kjente karakterene og effektene fra filmen.

Denne verdenskjente historien har også blitt gjort om til en temapark – nemlig Jurassic World, helt på ekte! Her kan du ta med hele familien – eller dra alene – og få en helt spesiell opplevelse som kan få deg til å grøsse og le samtidig, særlig om du har sett den nyeste filmen i serien.