Kjendisene sverger til plastisk kirurgi!

Mange kjendiser velger å fikse på utseendet, og selv om det ikke er alle inngrep som ser like flotte ut, så er det mange som virkelig stråler.

Ashlee Simpsons neseforvandling

Ashlee stod nok lenge i skyggen av storesøster Jessica, og kanskje dette var noe av grunnen til at hun valgte å operere nesen. Da hun først slo igjennom som sanger hadde Ashlee en nokså konveks nese, noe hun tydeligvis ikke var så fornøyd med. Etter en mindre operasjon har hun en rettere neserygg, og stråler som aldri før.

Chrissy Teigens armhuler

Chrissy Teigen er halvt norsk, og en yndling hos mange nordmenn. Det mange kanskje ikke vet er at hun valgte å operere bort fett fra armhulene for noen år siden. Dette er kanskje et område som mange av oss ikke tenker så mye på, men for en supermodell er det nok en større sak! Uansett ser hun flott ut som aldri før.

Kourtney Kardashian fikk forstørret brystene

Kasrdashian-klanen er kjent for sitt fokus på utseende, og det er ikke for ingenting at flere av søstrene regnes som noen av verdens vakreste kvinner. Kourtney var ikke fornøyd med størrelsen på brystene sine, og valgte derfor å gjennomgå en brystforstørring. Hun valgte en størrelse som fortsatt ser naturlig ut, og endte dermed med en sofistikert og flott look.

Batmans tenner

Christian Bale er kanskje mest kjent for sin rolle som Batman, men den britiske skuespilleren følte seg ikke alltid komfortabel i det mer utseendefokuserte USA. Før han slo gjennom valgte han derfor å få fikset på tennene, slik at han ikke skulle få kommentarer på dette da han gikk på audition. I dag har han et gullvinnende smil, og ingen tenker på at den vakre tanngarden ikke kom naturlig.