Ta ansiktsløft som skuespillene!

Vil du se ut som «a million bucks», så kan du gjøre som skuespillerne og få utført et ansiktsløft. Hollywood er et skrekkens eksempel på overdreven bruk av plastikkirurgi, og en norsk plastikkirurg vil aldri dra det så langt. I Norge får du en kyndig vurdering, og behovet blir nøye vurdert.

Et ansiktsløft skal være til ditt eget beste. Du skal føle deg vel med ditt nye utseende, og det skal se naturlig ut. Derfor er norske plastikkirurger et trygt valg. I Norge har vi et jordnært forhold til kropp og utseende, og det å se naturlig ut er et viktig poeng.

Rynker et naturlig aldringstegn

Det kan være mange årsaker til at en kvinne eller en mann ønsker å rette på utseende sitt, og dette gjelder også for ansiktsløft. Rynker er et naturlig tegn på aldring. Dog har noen større disposisjon til å eldes raskere enn andre, og det kan fort bli et problem for noen.

Allerede fra 25-års alderen nedsettes elastikken i huden vår, og de første aldringstegnene gjør sine utslag. Om du ikke pleier huden med en god ansiktskrem eller du utsetter den for mye sol, kan rynkene komme før du vet ordet av det. Dette kan dette gi hindringer i jobbsammenheng, spesielt om du lever av ditt utseende.

Hvordan foregår et ansiktsløft

Når det gjelder ansiktsløft, skilles det mellom fullt ansiktsløft og løft av deler av ansiktet. Om du har mye rynker i bare panneområdet, kan det være nok med et panneløft, eventuelt kombinert med øyeplastikk. Dette kan gjøres endoskopisk eller ved snitting i hårlinjen. Begge inngrepene er polikliniske, og du er ute etter bare noen timer.

Om en ønsker å fjerne rynker rundt munnen og i kinnene, gjøres et midtre ansiktsløft med sutur bak øret. Rynker på halsen kan fjernes med et halsløft. Siste alternativet er fullt ansiktsløft, der alle områder behandles. Arrlinjene blir da i hårfestet og bak ørene, slik at de ikke blir synlige.